Enerjisi Bitmiyor

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver Bitmeyen Enerjisiyle 2026 Bütçe görüşmelerine damga vuruyor.

Enerjisi Bitmiyor

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver TBMM Genel Kurulu'nda yapılan  2026 yılı bütçesi görüşmelerinde Elazığ’ın sorunlarını gündeme getirmeye ve sorunların çözümü için mücadeleye devam ediyor.

Bir yandan ilgili bakanlıklara soru önergeleri veren  Işıkver  bir yandan TBMM Genel kurulunda partisi adına söz alarak Elazığ’ın sorunlarını meclis gündemine getiriyor.

Verdiği soru önergeleri ve yaptığı konuşmalarla yetinmeyen Işıkver bütçe görüşmeleri için TBMM’ye gelen Bakanlarla her fırsatta bir araya gelerek Elazığ’ın sorunlarını ve taleplerini bakanlara iletiyor.

Enerjisi Bitmiyor

Geçtiğimiz gün Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’ndan Maden ilçesine PTT Binasının yapımı sözü alan Işıkver,dün de Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ve Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler’e Elazığ’ın taleplerini iletti.

Enerjisi Bitmiyor

Milletvekili Işıkver’in bu yoğun gayreti ve bitmek bilmeyen enerjisi kamuoyunda  büyük takdir topluyor.

Enerjisi Bitmiyor