Şağbanşua Ailesinin Mutlu Günü
Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası eski meclis Başkanı Hükmü Şağbanşua'nın oğlu Samet Şağbanşua dünya evine girdi.
Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası eski meclis Başkanı Hükmü Şağbanşua'nın oğlu Samet Şağbanşua hayatını Selen Özkaya ile birleştirdi.
Elazığ Akgün Otel'de yapılan düğün töreninde Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, Ak Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş , MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver , Ak Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ve MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal'ın yanı sıra çok sayıda davetli Şağbanşua ve Özkaya ailelerini bu mutlu günlerinde yanlız bırakmadılar.
Çiftin Nikah Şahitliğini yapan Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay genç çifte ömür boyu mutluluklar dileğinde bulunduktan sonra evlilik cüzdanını gelin Selen Özkaya'ya verdi.
SONSÖZ Ailesi olarak genç çifti tebrik eder , ömür boyu mutluluklar dileriz.

