Ahlak Yoksa Rant Vardır

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, gazetemizi ziyaret ederek, Elazığ'ın geleceğine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Ahlak Yoksa Rant Vardır

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan adayı Faruk Septioğlu,Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş,İl Başkan Yardımcısı Abdullah Çınar ve Merkez İlçe Başkanı Zafer Tarhan  ile birlikte gazetemizi ziyaret etti.
Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, belediyeciliğin ahlak işi olduğunu ahlak yoksa rantların ortaya çıkacağını belirterek; Elazığ, aziz ve güzel bir şehir. Babamızdan biz halka hizmet etmenin çok ulvi bir görev olduğunu gördük. Bugün gelinen Elazığ’ın içinde bulunduğu durum hiç de aziz şehrimize yakışmamaktadır. Şehrimiz adeta yıkık bir şehir hüviyetindedir. Hemşehrilerimizin birikmiş sorunları çözüme kavuşturulmuyor. Her gittiğimiz yerde halkımız bizlere yaşadığı sorunları yürekleri burkularak anlatıyor.  Depremden sonra mahallerimiz harabe olarak duruyor. Kent kimliği yok olmuş durumda. Mağduriyetler göründüğünden çok fazla. Her yerde rant konuşuluyor, adam kayırmacılık konuşuluyor. Ahlak yoksa rant vardır. Ahlaklı belediyecilik ile ranta son verecek, her insanımızın derdini bir bir çözüme kavuşturacağız. Ahlaklı belediyeciliğin hizmet ateşini Elazığ’dan yakacak ve tüm Türkiye’yi aydınlatacağız inşallah” dedi. 
Gazetemiz yazı işleri müdürü Mehmet Şağbanşua ise ziyarette, Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu’na başarılar dileyerek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.