AYGEN'E BÜYÜK TEVECCÜH

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Belediye Başkan adayı Doç. Dr. Murat Aygen'in seçim kampanyasında sergilediği performans vatandaştan büyük takdir topladı.

AYGEN'E BÜYÜK TEVECCÜH

31 Mart tarihinde yapılacak seçimlere sayılı günler kalırken Aygen’in tempolu ve samimi seçim kampanyası, hem esnafın hem de vatandaşların dikkatini çekiyor. 

2,5 aylık seçim maratonunda  sabahın erken saatlerinden gecenin ilerleyen saatlerine kadar durmadan dinlenmeden vatandaşlarla buluşan Doç.Dr.Murat Aygen uzak yakın, az çok demeden yetebildiğince her yere koşmaya çalışıyor.

Projeleriyle şehrin en temel sorunlarına en pratik ve köklü çözüm önerileri getiren Murat Aygen, gittiği her yerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşıyor.

Seçim çalışmalarını sadece kurumsal düzeyde değil, halkın içinde, ev ev, sokak sokak sürdüren Aygen, ziyaretleri esnasında projelerini paylaşarak vatandaşın talep ve istekleri dinliyor.

“Bırakın 5 yılı hakikaten bu şehrin artık 5 dakika kaybedecek zamanı kalmamıştır” diyen Aygen’in  “Sıkmadık el, girmedik gönül bırakmayacağız” sözlerini lafta değil şehrin her noktasında ayırmadan, ayrıştırmadan yürüttüğü seçim kampanyası vatandaşlar tarafından büyük karşılık görüyor.