Deva Heyeti Gazetemizde

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Halil Çanakçı beraberinde Deva Partisi İl Başkanı Av. Mehmet Kangal, DEVA Partisi İl Başkan Yardımcısı İrfan Tunç, Belediye Başkan Adayı Recep Ceylan ve Deva Partisi 1. Sıra Belediye Meclis Üyesi Adayı Fetih Ahmet Biçer ile birlikte gazetemizi ziyaret etti.

Deva Heyeti Gazetemizde

Ziyaretleri sırasında Salı Günü Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacanın Elazığ’a geleceğini belirten DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Halil Çanakçı; “ DEVA Partisi Genel Başkanımız Ali Babacan, 5 Mart Pazartesi günü bir dizi temaslarda bulunmak üzere Elazığ’a gelecek. 4 Mart Pazartesi gecesi 01.00’da Elazığ Havalimanına iniş yapacak. 5 Mart Salı günü sabah saatlerinde Malatya programının akabinde Elazığ’da olacak. 15:00’da Yurtbaşı, 16:00’da Yazıkonak’taki vatandaşlarla buluşacak olan Babacan 16:30’dan itibaren de Şehir Merkezinde vatandaşlarla buluşacak. Ertesi gün Tunceli programına katılacak olan Genel Başkan Babacan, program bitiminde Elazığ havalimanından17:40 da Elazığ’dan ayrılacak.” Dedi.
ÇANAKÇI; “BU SEÇİM BİZİM İÇİN BİR İLK”
Seçimler için çok iyi bir hazırlık yaptığını belirten Çanakçı; “Yerel seçimler için çok iyi bir hazırlık yaptık. Gerek eylem planlarımızda gerek proje havuzlarımızla ilkleri başardık. Açıkçası Türkiye genelinde belediyeciliğin şeffaf, katılımcı, etik kurallara bağlı olarak yapılması noktasında bir ilki başardık. Tüm belediye başkan adaylarımız önce elliden fazla maddeden oluşan bir etik kurallar bildirgesini imzalıyorlar ve bu şekilde belediye başkan adayı oluyorlar yine il genel ve belediye meclisi üyelerimizde bunu yapıyorlar. Bu seçim her parti için önemli ama bizim için bir ilk olması münasebetiyle çok çok daha önemli” dedi.
KANGAL: BÜTÜN ADAYLARIMIZLA DURMADAN ÇALIŞIYORUZ
31 Mart Yerel Seçimler kapsamında sahada çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Deva Partisi Elazığ İl Başkanı Av. Mehmet Kangal, “Bütün Belediye Başkan Adaylarımızla sahada çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Biz şunu planladık vatandaşımız sandığa gittiği zaman Deva Partisi’nin logosunun olmadığı bir oy pusulası görmemesi gerekiyor ki bize gönül veren vatandaşlarımız bir şekilde mührü oy pusulasını Deva Partisi’nin logosuna vursunlar. Biz iddialı bir şekilde çalışmalara başlayacağız zaten sahaya hakim bir şekilde teşkilatımızla sürekli hazırlıklarımızı devam ediyor. İl merkezimizde Recep Bey ilçelerimizde diğer adaylarımızla beraber durmadan çalışacağız.” dedi.
CEYLAN: İMAR PLANI VE TRAFİK SORUNUNA ÇÖZÜM GETİRECEĞİZ
Elazığ’ın en büyük sorunlarından biri olan İmar Planı ve Trafik sorunlarına çözüm getirmekle işe başlayacaklarını belirten Deva Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Recep Ceylan, “Seçim çalışmalarında Elazığ’ın en büyük sorunlarından biri olan İmar Planıyla başlayacağız, kentsel dönüşüm ve yerinde dönüşüm projeleriyle başlayacağız. Elazığ’ın diğer bir sorunu olan trafik sorunu. Artık Elazığ büyükşehir olma yolunda ilerliyor ve bu yolda ilerledikçe Elazığ bu trafiği kaldıramıyor. Bugün hemen yanı başımızda olan Diyarbakır’ı örnek alıp bunu Elazığ’a uygulayacağız” dedi.