Elazığlı Bunu Yemez

Merhum Hamza Yanılmaz'ın belediye başkanlığı döneminde yani 25 yıl önce kullanılan asfalt yama robotunu Elazığ Belediyesi şehirde ilk defa kullanılıyor diye açıkladı.

Elazığlı Bunu Yemez

Eski Elazığ Belediye Başkanı merhum Hamza Yanılmaz döneminde 1999 yılında şehrimizde kullanılmaya başlanılan asfalt yama robotunun Elazığ Belediyesi tarafından bugün basın kuruluşlarına geçtiği bültende ilk defa kullanıldığının ifade edilmesi bir  dezenformasyon örneği olarak yorumlandı.

 

25 YIL ÖNCE KULLANILDI

Elazığ’da asfalt yama robotu ilk defa, şehrimize yaptığı tarihi hizmetlerle rahmetle anılan merhum Hamza Yanılmaz döneminde kullanıldı.

Elazığlı Bunu Yemez

1999 yılında Elazığ Belediyesi’ne kazandırılan asfalt yama robotu ile uzun süre cadde ve sokaklarda asfalt yama çalışması yapıldı.

Belediyecilik alanında şehrimize birçok ilki kazandıran merhum Hamza Yanılmaz  25 yıl önce Elazığ’ı asfalt yama robotu ile tanıştırmıştı.

Elazığ Belediyesi’nin  Elazığ’da 25 yıl önce kullanılan bir teknolojiyi  ilk defa kullanılıyormuş gibi kamuoyuna bilgi vererek sözde yenilikçi bir belediye algısı oluşturmaya çalışması ise uzmanlar tarafından ilginç bulundu.

Elazığlı Bunu Yemez