Görün Ben Size Neler Yapıyorum

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Sivrice'de katıldığı seçim mitinginde Elazığ Milletvekili Erol Keleş'in Sivrice'de muhtarlara ve memurlara baskı yaptığını ifade ederek,Karakoçan'ı kaybedin de görün ben size neler yapıyorum dedi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Görün Ben Size Neler Yapıyorum

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Sivrice’de katıldığı mitingde Şahin Şerifoğulları ve Ak Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş’e tepki gösterdi.

SEN ÖNCE ELAZIĞ’IN PROBLEMLERİNİ ÇÖZ

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın Elazığ’ın sorunlarını çözmeden Sivrice’nin sorunlarını çözmeye kalktığını belirten Işıkver, “Şahin bey Sivrice’nin problemlerini çözecekmiş. Sen önce Elazığ’ın problemlerini çöz.Sen evvela evinin önünü süpür. Şerifoğulları gelmiş Erol abiyi mutlu edin diyormuş. Biz Karakoçan’da çekildik ki PKK Karakoçan’ı almasın Sarıcan’ı almasın.Gidin orada çalışın orda. Sanki Sivrice’yi PKK, Rum, Rus yönetiyor.” dedi.

KARAKOÇAN’I KAYBEDİN DE BAK SENİ NE YAPIYORUM BU MEMLEKETTE .

Ak Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş’in muhtarlara ve memurlara baskı yaptığını vurgulayarak şunları söyledi: “Demesinler ki bilmiyorum. Erol Keleş, gece muhtarları çağırıyor. Diyor ki benim burayı almam lazım , İl genel meclisini de almam lazım,belediyeyi de almam lazım. Burada memurlara aba altından sopa gösteriyormuşsun.  Karakoçan’ı kaybedin de bak seni  ne yapıyorum bu memlekette. Bu siyasi işler seni aşar, vazgeç bu egodan.,bu hevesden.Düşmüşsün peşine benim Sivrice”yi almam lazım peşine.Senin ata yurduna düşman postalı mı basmış Sivrice’yi alacaksın.”

SEN ABİLİĞİNİ ÖNCE PARTİNDE GÖSTER

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Elazığ Milletvekili Keleş’in abilik yapmaya kalktığını ancak kendi partisinde dahi bunu yapamadığını ifade ederek, “Şehrin abisi olmuş ya birinci sıra diye. Sen önce 3 Milletvekilini, Belediye Başkanını, İl Başkanını bir masaya oturt, el ele kaldırın, senin abiliğini göreyim. Sen 3 tane adamı bir araya getiremezsin. Senin abilik yaptığın evde kavga döğüş eksik olmaz. Senin abilik yaptığın yerde kan gövdeyi götürür.” şeklinde konuştu.