Işıkver Bakan Uraloğlu ile Görüştü

MHP Elazığ Milletvekili Semih IŞIKVER kronikleşen sorunların çözümü için TBMM'de soru önergeleri ve Bakan ziyaretlerine devam ediyor:

Işıkver Bakan Uraloğlu ile Görüştü

MHP Elazığ Milletvekili Semih IŞIKVER Elazığ’ın kronikleşmiş sorunlarının çözümü girişimlerine Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) çatısı altında  ve Bakanlık ziyaretleri ile yoğun bir şekilde devam ediyor. IŞKVER , bu kapsamda Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir URALOĞLU ile bir görüşme yaparak Pertek Köprüsü’nün yapım süreci, Kuzey Çevre Yolunun ikinci etabının tamamlanması, Maden Kartaldere Grup yolunun tamamlanması ve Baskil Yolunun duble yol olarak yapımı hususlarını görüştü.

ULAŞIMLA İLGİLİ TALEPLERE BAKAN URALOĞLU’NDAN YAKIN İLGİ…

MHP Elazığ Milletvekili Semih IŞIKVER Ulaştırma Bakanı Abdulkadir URALOĞLU ile yaptığı görüşmede gündeme taşınan konular hakkında şu bilgileri verdi: “Sayın Bakanımız bizleri çok sıcak bir şekilde karşılamış ve taleplerimize ilgi göstermiştir.

İlk olarak Pertek Köprüsünün ilimiz ve bölgemiz ekonomisi açısından önemini arz ettik.

Bununla birlikte, Baskil ilçemizin yıllardır bekleyen duble yol ihtiyacını gündeme taşıdık.

Yine Maden Kartaldere grup yolunun bir an evvel tamamlanarak yol kullanıcılarına 60 km bir mesafeden tasarruf ederek hem zaman hem de ekonomik yarar sağlaması için bu çalışma hakkında Sayın Bakanımızla istişarelerde bulunduk.

Kuzey Çevre Yolunun ikinci etabının eksiklikler ve yapılması gereken çalışmalar hususunda da Sayın Bakanımızın talimatları oldu. İlimizin ulaşımla ilgili sorun ve talepleri hususunda Sayın Bakanımızın göstermiş olduğu ilgi için teşekkür ediyor, ilimiz adına hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerinde bulundu.