Işıkver Çırayı Yaktı

Elazığspor'un şampiyonluğu halinde 1 milyon TL prim vereceğini açıklayan MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver gerçek Elazığsporluluk lafla değil icraatla olur mesajı verdi.

Işıkver Çırayı Yaktı

Bugüne kadar hiçbir siyasi rant beklentisi olmadan Elazığspor’a maddi manevi  desteklerini esirgemeyen Elazığ Milletvekili Semih Işıkver bir kez daha farkını ortaya koydu.
2019 yılında transfer tahtası kapalı olan Elazığspor’un transfer tahtasının açılması için süresi dolmadan isim sponsorluğundan vazgeçerek maddi kaynak sağlanması açısından kulübün önünü açan Işıkver Elazığspor’a her dönem sağladığı katkılara bir yenisini daha ekledi.
Elazığspor’umuzun bir süredir ucuz siyasi hesaplara argüman olarak kullanılmasına üzülerek şahit olmaktayız diyerek sitemlerini dile getiren Işıkver "Elazığspor’un siyaset üstü düşünülerek ve samimi bir şekilde desteklenerek hak ettiği yere çıkması tek arzumuzdur” dedi.
Tüm kamuoyunun bildiği ve Işıkver tarafından “Bazı ‘sebepsiz sebepler’”diye nitelendirilen olumsuzluklara rağmen Elazığspor’a her zamanki gibi destek veren Işıkver’in bu açıklaması tüm Elazığlılar tarafından takdirle karşılandı.
 SONSÖZ ailesi olarak sayın Semih Işıkver’i bu anlamlı desteğinden dolayı tebrik ediyor ve Sayın Işıkver’in ifadeleri ile  “Gerek ilimizde gerekse ülke genelinde yaptığı başarılı çalışmalarla göğsümüzü kabartan Elazığlı iş insanlarımızı ve siyasetçilerimizi de bu kritik dönemde Elazığspor’umuza destek olmaya davet ediyoruz.

Hadi bakalım!

Işıkver Çırayı Yaktı.

Sıra Sizde!