İyilik Çeşmesi Akmaya Devam Ediyor

İyilik Çeşmesi Derneği'nin Geleneksel Hale Getirdiği Köy Okullarına Ziyaret Programının bu yılki durağı Hazar İlk ve Ortaokulu oldu.

İyilik Çeşmesi Akmaya Devam Ediyor

İyilik Çeşmesi Yardımlaşma Derneği  geleneksel hale getirdiği köy okullarına ziyaret programı kapsamında Maden İlçesi Hazar İlk ve Ortaokulunu ziyaret etti.

Bu Yıl “Karne Hediyeleri Bizden” mottosuyla düzenlenen etkinlikte öğrencilere tuttukları takımların formaları hediye edildi.

Etkinlik hakkında bilgi veren İyilik Çeşmesi yardımlaşma Derneği Kurucu Başkanı İbrahim Sedat çetin etkinliğe katkı sağlayan tüm iyilikseverlere teşekkür etti.

Çetin“Orda Bir Köy Var Uzakta” Sözünü Kendimize Şiyar Edinip Çocuklarımızın Olduğu Hiçbir Köy Uzak Değil Diyerek Elazığ Merkeze 70 Km Uzaklıktaki Maden İlçemizdeki Hazar İlk ve Ortaokulumuzu Bu Etkinliğimiz İçin Belirledik.İyilik Çeşmesi Derneği Olarak Her Yıl Geleneksel Hale Getirdiğimiz Köy Okullarına Ziyaret Programı Kapsamında Bu Yıl “Karne Hediyeleri Bizden” Etkinliğimiz İle Çocuklarımıza Tuttukları Takımların Formalarını Hediye Ettik.Çocuklar İle Futbol Maçı Yapıp, Çeşitli Oyunlar Oynayarak Eğlenceli Bir Gün Geçirmelerine Aracı Olduk. Forma Hediyemizin Yanı Sıra Öğrencilerimize Futbol Topu, Eşofman Takımı Spor Ayakkabı ve Kitap Armağan Ettik.Öğrencilerimizin Her Biri Geleceğimiz İçin Büyük Bir Değer Taşımaktadır. Dernek Olarak Toplumun Her Kesimine Dokunmaya, Öncelik Olarak Çocuklarımızın Mutluluğunu Arttırmaya Devam Edeceğiz. Bu Organizasyonda Emeği Geçen Hekese; Değerli Dernek Üyelerimize,Bağışçılarımıza, Okul İdaresine, Öğretmenlerimize Teşekkür Ederiz. Sizlerin İş Birliği Olmasaydı Bu Güzel Anı Yaşamak Mümkün Olmazdı."dedi