MHP Elazığ Teşkilatları Tek Ses

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver'in dün 'ilimiz siyasetine Maden için biraraya gelme çağrısı yapıyorum.'çağrısına bir destek de MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal'dan geldi.

MHP Elazığ Teşkilatları Tek Ses

MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal yaptığı açıklamada "Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ teşkilatları olarak Sayın Vekilimiz Semih IŞIKVER’in bu çok anlamlı çağrısını yürekten destekliyoruz."dedi

Başkan Yunus Bal yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Anadolu’nun kale kapısı Maden’de özel bir firma tarafından yıllardır vatan toprağını ve bölge insanını görmezden gelerek yapılan madencilik faaliyetleri neticesinde biriken hafriyat, doğal olmayan heyelan riski yaratmıştır. İlçe merkezindeki 400’e yakın mesken ve işyeri afet riski ile karşı karşıya kalmış ve gelinen noktada bu bölgenin boşaltılması, vatan topraklarının kaderine terk edilmesi istenmektedir.

Maden ilçemizde yüzlerce hemşehrimizin uzun bir dönemden beri mağdur olarak çözüm beklediği sorunun çözümü için Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Milletvekilimiz Sayın Semih IŞIKVER, konunun hassasiyetine defaatle dikkat çekmiştir. Sayın Vekilimiz, önemli girişimler ardından siyaset üstü olan bu hususta, tüm siyasetçilerimizi ortak paydada buluşmaya davet etmiştir.

Yüce Milletimizin kadim yurtlarından Maden için ilimizdeki tüm siyasilerin, STK’ların bilhassa Sayın Vekillerimizin bu çağrıya ses vermesini bekliyor, Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ teşkilatları olarak Sayın Vekilimiz Semih IŞIKVER’in bu çok anlamlı çağrısını yürekten destekliyoruz.