ORMANOĞLU'NDAN GÖVDE GÖSTERİSİ

Akçakiraz'ın Altınçevre Mahallesi de İbrahim Ormanoğlu'nu bağrına bastı…

ORMANOĞLU'NDAN GÖVDE GÖSTERİSİ

Yeniden Refah Partisi Akçakiraz Belediye Başkan Adayı İbrahim Ormanoğlu, “Halk Buluşmaları” olarak adlandırdığı mahalle buluşmalarını sürdürüyor. 
Halk Buluşmaları kapsamında Akçakiraz Beldesi’nde ikamet eden vatandaşlar ile bire bir kontak kuran ve vatandaşların sorunlarını, sıkıntılarını kendine dert edinen Yeniden Refah Partisi’nin hem Elazığ’da hem de Akçakiraz Beldesi’nde büyük heyecan yaratan adayı İbrahim Ormanoğlu’na beldenin birçok kesiminden destek geliyor. 
Geçtiğimiz akşam da Akçakiraz’ın Altınçevre Mahallesi’nde hemşehrileri ile buluşan Ormanoğlu, Akçakiraz’ın kronik hale gelen tüm sorunları çözmeye ant içtiğini belirtti.

“SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN BİZ VARIZ, HEP BİRLİKTE KAZANACAĞIZ!” ,

Akçakiraz’ın Altınçevre Mahallesi’nde büyük bir kalabalığa seslenen Yeniden Refah Partisi Akçakiraz Belediye Başkanı İbrahim Ormanoğlu şöyle konuştu; “Altınçevre mahallemizin bugün değişimden yana karar kırdığını herkese gösterdi. Bizlerin hep yanında olan Akçakiraz beldemizin sâkinlerine teşekkür ederim. Gördüğünüz gibi bizler sokaklarda hemşehrilerimiz ile beraberiz. Beldemizde yaşanan tüm sorunlar için çözümlerimizi hazırladık ve 1 Nisan’dan itibaren çözümlerimizi sırasıyla uygulayacağız. Bizler yalan, dolan ve günü kurtarma siyasetinden uzak durduk. Daha önce gerçekleşmeyen ve yarım kalan projeleri biz tamamlayacağız. 
Gelişi güzel iş sözü verenler var, peki siz 2 ay önce neredeydiniz? Biz doğduğumuz, büyüdüğümüz ve ekmek yediğimiz beldemize hizmet etmek için yıllardır hazırlanıyoruz ve beldemizde yaşanan tüm mağduriyetleri gidereceğiz. Daha güzel bir Akçakiraz için 31 Mart günü Yeniden Refah’ta buluşalım.” Diye konuştu.