Özlenen Tablo Bu İşte

Elazığ İl Genel Meclisi Başkanlığı'na Av. Ömer Faruk Çelik, tüm partilerin desteğini alarak ile oy birliği ile seçildi.

Özlenen Tablo Bu İşte

31 Mart tarihinde yapılan Mahalli İdareler seçimlerinin ardından, mazbatalarını alan İl Genel Meclis Üyeleri, bugün gerçekleştirilen Nisan Ayı toplantılarının ilk oturumunda bir araya geldiler.


Saat 11.00’de Elazığ İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen Nisan Ayı İl Genel Meclisi Toplantısı’nın ilk oturumu Başkanlık Divanı’nın oluşturulmasıyla başladı.


Yönetmelik Gereği en yaşlı üye olan Yavuz Doğdu’nun başkanlık ettiği toplantıda, okunan İstiklal Marşı ve akabinde saygı duruşunun ardından Başkanlık seçimine geçildi.


Gizli oylama usulü ile yapılan seçim sonucunda İl Genel Meclisi Başkanlığına oybirliği ile Ömer Faruk Çelik seçildi.

Özlenen Tablo Bu İşte


Av. Ömer Faruk Çelik, Ak Parti ve muhalefet partilerine ait meclis üyelerinin tamamının oyunu alarak oy birliği ile İl Genel Meclis Başkanı seçildi.

İl Genel Meclisi’nde ortaya çıkan bu birliktelik ile Elazığ’da özlenen tablo gerçekleşmiş oldu.

Av. Ömer Faruk Çelik, Elazığ tarihinde ilk defa oy birliği ile İl Genel Meclis Başkanlığına seçilen isim oldu.

 
Elazığ’da tüm siyasi partilerin destek vererek İl Genel Meclis Başkanlığına Av. Ömer Faruk Çelik’i seçmesi, şehirde halka hizmet için birlik ve beraberliğin sağlandığının ilk işareti olarak yorumlanırken " özlenen tablobu işte"dedirtti.

 
Ak Parti Merkez İlçe Başkanlığını 13 yıl boyunca başarıyla yapan Av. Ömer Faruk Çelik, görev yaptığı süre içerisinde de toplumun her kesimi ile yakın ve etkili iletişim kurmuş, toplumun her kesiminin sevgisini kazanmıştı.

Sonsöz ailesi olarak Sayın Ömer Faruk Çelik'in hayırlı işlere imza atacağına inandığımız  yeni görevinde başarılar diliyoruz.