Yanlış Düzeltmek Bizim İşimiz

Katıldığı Tv programında Projesi başka bir firma tarafından çizilen Batı Prestij Konutları projesinin Emre Arolat'a yaptırıldığını ifade eden Şerifoğulları'nın yanlış bilgi verdiği ortaya çıktı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Yanlış Düzeltmek Bizim İşimiz

Kanal Fırat ve Kanal E genel yayın yönetmeni Zeki Akbıyık’ın sunduğu gündem özel programında Elazığ Belediyesi ve Ebuaş işbirliği ile yapılan Batı Prestij Konutları Projesini “Türkiye’nin en iyi mimarlarıyla Yeditepe Üniversitesi’ndeki mimarlık fakültesinide işin içerisine dahil ederek en iyi mimarlardan Emre Arolat’ında işin başında olacağı şekilde çok güzel bir proje yaptık” açıklaması yapan Şerifoğulları’nın verdiği bilginin yanlış olduğu ortaya çıktı.

Türkiye’nin en ünlü mimarlarından olan  Emre Arolat’ın bölgenin ekonomisine katkı sağlamak ve sosyal hayatı canlandırmak amacıyla Doç. Dr. Ece Ceylan Baba, Yeditepe Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencileri ve mezunlarından oluşan bir stüdyo ile bir tür gönüllü sosyal sorumluluk projesi olarak ele aldığı “Umut-Elazığ” projesi tanıtımı yapıldıktan sonra Elazığ Belediyesi tarafından uygulanmamıştı.

Batı Prestij Konutlarında uygulanan Mimari, Statik, Mekanik, Elektrik Projeleri Elazığ İli (Merkez) 1/5000 ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama imar planlarını yapan And Harita İmar Planlama Ve İnşaat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi’ne ait.

BATI PRESTİJ PROJESİ AND MİMARLIK’IN

Yanlış Düzeltmek Bizim İşimiz

Elazığ belediyesi 17 Nisan-17 Mayıs tarihleri arasında lansmana özel fiyatlarla satışı gerçekleştirilen Batı Prestij Konutları’nın Mimari, Statik, Mekanik, Elektrik Projelerinin Çizimi ile 3 Boyut Görseller ve Animasyon Yapılması İşi için 2023/689641 ihale kayıt numarası ile 12.Temmuz.2023 tarihinde PAZARLIK yöntemi ile yapılan ihale yaptı.

İhaleyi 4.200.000 TL bedelle alan And Harita İmar Planlama Ve İnşaat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi ile 27.Temmuz.2023 tarihinde sözleşme imzaladı.

And Harita İmar Planlama Ve İnşaat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Elazığ Belediyesi’nin 25.10.2021 ve 07.03.2023 tarihlerinde yaptığı  Elazığ İli (Merkez) 1/5000 ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama imar planlarını yapan firma olduğu öğrenildi.

Yanlış Düzeltmek Bizim İşimiz