Bilmediği İşlere Girmesin

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver'in katıldığı televizyon programına mesaj atarak soru soran Vedat Görgöz'e Semih Işıkver'in verdiği cevap kamuoyunda günlerdir konuşuluyor.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Bilmediği İşlere Girmesin

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver’in katıldığı televizyon programına mesaj atarak soru soran Ak Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları’nın Belediye Meclis Üyesi listesinde Kontenjan adayı olarak yer alan Vedat Görgöz’e Semih Işıkver’in verdiği cevap kamuoyunda günlerdir konuşuluyor.

Televizyon programındaki o diyalogları yorumsuz olarak yayınlıyoruz.

Zeki Akbıyık: Villakent’de bir görüşünüze itiraz gelmiş. Vedat Görgöz mesaj atmış. Diyor ki, Sayın Vekilim müteahhitlik yapıyor acaba arsa olarak satmanın konut yaparak satmaktan daha karlı olduğunu söylediği zaman kendisi buna ne kadar katılır demiş.

Semih Işıkver: Kim söylüyor bunu.

Zeki Akbıyık: Vedat Görgöz, Meclis Üyesi adayı

Semih Işıkver : Ne iş yapıyor

Zeki Akbıyık: Meclis Üyesi de şey herhalde

Semih Işıkver; Ne iş yapıyor. Donanımı, bu konudaki eğitimi nedir?

Zeki Akbıyık: Şey

Semih Işıkver: Vedat Bey, gel kardeşim.Al başkanını da, al il başkanına da, al üç tane milletvekilini de gel. Arsa olarak sattığında 10  Milyon kazanıyorsan, projeyi yaptığında 30 Milyon kazanacaksan projeyi yaparsın.

 Ben sizin siyaset yaptığınızın üç katı kadar bu memlekette ekstrem proje bitirmişim. Sen arsa sattığında üç de birini kazanamadığın halde inşaat yapıyorsun. Buna da garabet derler.Vedat Bey'e de tavsiyem bilmediği işlere girmesin. Biliyorum diyeni de bekliyorum.Elazığ Belediyesi’nde biliyorum diyeni de, Ak Parti’de biliyorum diyeni de bekliyorum.