Karaca'Mağduriyetin Çözümü Tarihi Dokunun Korunmasıdır'

31 Mart 2024 tarihinde yapılan yerel seçimlerde MHP Maden Belediye Başkanı adayı olan Selçuk KARACA, ''Maden ilçemizin kaderine terk edilmemesi için MHP Elazığ Milletvekili Sayın Semih IŞIKVER'in hassasiyetle yapmış olduğu açıklamalar bizlere güç vermiştir'' dedi.

Karaca'Mağduriyetin Çözümü Tarihi Dokunun Korunmasıdır'

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver'in  "ilimiz siyasetine Maden için biraraya gelme çağrısı yapıyorum."çağrısının kendilerine güç verdiğini ifade eden Karaca"Sayın vekilimiz Semih Işıkver Maden halkının haykıran sesi olmuştur"dedi.

31 Mart 2024 tarihinde yapılan yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi Maden Belediye Başkanı adayı olan Selçuk KARACA, Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Milletvekili Semih IŞIKVER’in 6 Haziran Perşembe günü Maden İlçesi ile ilgili açıklamaların ardından birtakım değerlendirmelerde bulundu. Maden İlçesi’nde yıllardır yaşanan sıkıntıların artık sona ermesi ve Maden İlçesi’nin kültürel dokusunun korunması gerektiğini belirten Selçuk KARACA şunları söyledi; ‘’Bilindiği üzere Maden İlçemizde uzun bir süredir devam eden sorunlar mevcut. Bu sorunlardan ötürü Maden ilçemizde yaşayan birçok hemşehrimiz mağduriyet yaşamaktadır. Maden ilçemizde bilinçsizce dökülen hafriyat ‘doğal olmayan heyelan’ sorununu ortaya çıkardı. Ve bu bilinçsizce yapılan çalışmalardan ötürü binlerce hemşehrimiz mağdur oldu. Yaşadığımız şu 'yer demir, gök bakır' günlerde Maden ilçemizin kaderine terk edilmemesi için MHP Elazığ Milletvekili Sayın Semih IŞIKVER’in hassasiyetle yapmış olduğu açıklamalar bizlere güç vermiştir. Yaklaşık yedi yıldır hemşehrilerimizin yaşamış oldukları mağduriyetin çözümü, Maden'in tarihi dokusunun korunması ve ayrıca siyaset kurumları tarafından seçim kampanyasında Maden ilçemiz ve hemşehrilerimize verilen sözlerin tutulması öncelikli talebimizdir.’’ diye konuştu.

Milletvekili Semih Işıkver'in Maden konusundaki hassasiyetinin çok önemli olduğunu belirten Karaca"Özellikle Maden halkının yaşadığı mağduriyetin bir an önce giderilmesi için büyük çaba sarfeden vekilimiz Sayın Semih Işıkver'e bir Madenli olarak teşekkür ediyorum"dedi